ehyt_teema

Digipelaaminen

digipelaaminen_logo_pieniTietoa ja työkaluja digitaalisesta pelaamisesta, pelikasvatuksesta ja pelihaittojen ehkäisystä

Rahapelaaminen

rahapelaaminen_logo_pieniTietoa rahapeleistä ja niiden pelaamisesta. Välineitä rahapelaamisesta keskusteluun, oman pelaamisen hallintaan ja pelihaittojen ehkäisyyn.

Ajankohtaista, Digipelaaminen, Nuppu Soanjärvi

Vinkkejä Pokémon GO-pelaajan kasvattajalle

Parhaimmillaan Pokémon GO tuo ihmisiä yhteen, innostaa ulos liikkumaan ja tutkimaan kotiseutua uudella innolla, sekä antaa upeita onnistumisen elämyksiä yksin ja yhdessä. Pelin suunnaton suosio kuitenkin myös huolestuttaa vanhempia ja totta on että Pokémon GO asettaa etenkin pienimpien pelaajien osalta muutamia haasteita kasvattajalle.

Read More
#Pelimyytinmurtajat, Blogi, Digipelaaminen, Nuppu Soanjärvi

Pelimyytinmurtajat: Ikärajat

Pelien ikärajoihin liittyy paljon myyttejä, joita saattaa kuulla niin pelaajien kuin kasvattajienkin keskuudessa. Usein vanhemmat tuntevat...

Read More
#Pelimyytinmurtajat, Blogi, Digipelaaminen, Nuppu Soanjärvi

Pelimyytinmurtajat

Puolitotuuksiin tai ennakkoluuloihin perustuvia myyttejä kuulee niin lasten kuin aikuistenkin suusta. Liity keskusteluun ja jaa kuulemasi pelimyytit tunnuksella #pelimyytinmurtajat, sama tunnus on käytössä Twitterissä, Facebookissa ja Instagrammissa. Liity pelimyytinmurtajiin!

Read More
Blogi, Rahapelaaminen, Sanni Nuutinen

Aloittelijan tuuri ja muita rahapelimyyttejä

Rahapeleihin liittyy erilaisia myyttejä, jotka kulkevat suusta suuhun ja ajoittain päätyvät lehtiinkin joutumatta kriittisen tarkastelun kohteeksi. Ne syntyvät yhä uudelleen, kun eri ihmiset pyrkivät arkijärjellä selittämään havaintojaan, vaillinaisilla tiedoilla pelien toiminnasta, ja päätyvät samoihin lopputuloksiin.

Read More