Apua rahapeliongelmaan

Apua rahapeliongelmaan

rahatpunaisellePeluurin verkkosivuilta löydät tietoa rahapelaamisesta ja rahapeliongelmasta. Verkkosivujen sisältö on eritelty pelaajan, läheisen ja ammattilaisten näkökulmista. Peluurista saat tukea, ohjausta ja neuvontaa rahapelaamiseen liittyvien tilanteiden ratkaisemiseen. Auttava puhelin on avoinna arkisin klo 12 -18 numerossa 0800 100 101. Sivustolla toimii myös chat-palvelu.

Tiltti on vuodesta 2010 alkaen toiminut pelihaittoihin keskittyvä tieto- ja tukipiste. Tiltti tarjoaa monenlaista tietoa ja tukea pelaamisen hallintaan, eriasteisten peliongelmien selvittelyyn ja peliriippuvuuteen pelaajille ja heidän läheisilleen.

Peliklinikka tarjoaa apua, hoitoa ja tukea rahapeliongelmiin. Peliklinikka palvelee pelaajia, heidän läheisiään ja heitä työssään kohtaavia ammattilaisia. Palvelut ovat maksuttomia, ja osa palveluista on valtakunnallisia.

Pelirajat’on tarjoaa ongelmallisesti rahapelaaville ja heidän läheisilleen monipuolista vertaistukea valtakunnallisesti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Rahapelit-sivuille on koottu materiaalia rahapelihaittojen ehkäisyn ja hoidon tueksi. Sivusto on suunnattu työssään pelihaittoja kohtaaville, mutta myös päättäjät, toimittajat, kouluttajat, opiskelijat, vanhemmat ja muut asiasta kiinnostuneet löytävät sivustolta tietoa rahapelaamisesta.