EHYTin verkkovanhempainilta: sosiaalinen media – nyt katsottavissa!

EHYTin verkkovanhempainilta: sosiaalinen media – nyt katsottavissa!

EHYT järjestää vuonna 2018 kasvatuksen tueksi vanhemmille suunnattuja avoimia ja maksuttomia webinaareja eli verkkoluentoja. Verkkovanhempainillat pidetään aina kuun viimeisenä torstaina, poislukien maalis-, touko-, kesä-, heinä- ja joulukuu. Koulutuksia järjestetään vaihtelevasti eri aiheista, mm. erilaisista päihteistä, pelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta. Tähän mennessä verkkovanhempainiltoja on pidetty pelaamisesta, kannabiksesta ja somesta.

Helmikuun vanhempainillan 22.2.2018 aiheena oli sosiaalinen media. Tilaisuuden veti ja osallistujien kysymyksiin vastasi EHYTin koulutussuunnittelija Mikael Westman. Verkkovanhempainilta rakentui aiheen monipuolisesta käsittelystä: mikä on sosiaalinen media, mitkä ovat tämän hetken suosituimmat somepalvelut, kuinka paljon niitä käytetään ja mitä sosiaalisessa mediassa tehdään ja miksi. Lisäksi käytiin läpi sosiaalisen median vaikutuksia nuoriin ja nuorten elämään sekä erilaisia sosiaalisen median käytön hyötyjä ja haittoja. Illan tallenne on katsottavissa EHYTin Youtubessa.

Kaikki EHYTin verkkovanhempainillat tallennetaan myös jatkossa ja linkit tallenteisiin löytyvät sivulta ehyt.fi/verkkovanhempainillat.